10 Şubat 2011 Perşembe

Peçete peçete sen nelere kadirsin !!!

Blogumuzun bu köşesinde ise peçete ve mumla eskitme tekniği ile yapılmış tepsimiz bulunmakta :)



İstediğimiz renkleri seçiyoruz. Alttan görünmesini istediğimiz renk ile tepsimizi boyuyoruz. Ardından bildiğimiz eski tip bakkallarda satılan beyaz mum ile boyamız kuruduktan sonra tepsimize sürüyoruz bolca. Daha sonra üzerine seçtiğimiz diğer rengi boyuyoruz. Boyamız kuruduktan sonra mutfakta kullandığımız tel yardımı ile istediğimiz yerlere teli sürterek eskitme efektini vermiş oluyoruz. Bu işlemler tamamlandıktan sonra istersek peçete istersek dekupaj resim uygulaması yapabiliriz. Buradaki püf nokta resim ya da peçete uygulaması yapacağınız alana mumu sürmemek. Yapışkanın iyi tutması için o alanlara mum sürülmemelidir. Kolay gelsin :)


Pin It!

5 yorum:

  1. Aynen bu şekilde çalışılmış bir tepsim var tablo gibi kullanmaya kıyamadığımda saklıyorum çok güzel

    YanıtlaSil
  2. Evet aynen bende :) Kullanmıyorum tablo niyetine duruyor rafta :) Böyle olunca kullanmaya kıyamıyor insan :)

    YanıtlaSil
  3. offf ellerıne saglık cok guzel gozukuo ınsan bunu kullanmaya kıyar tam bı tablo olmus bu ellerıne saglıkk keske bende yapabılsem....

    YanıtlaSil
  4. ahşap obje çalışmalrını bende çok severim, fırsat buldukça ben de yaparım:) Eskitme tepsiniz hem desen hemde uygulama açısından oldukça başarılı olmuş, emeklerinize sağlık. İyi günlerde sağlık ve mutlulukla bol bol kullanın;)

    Kullanmak demişken; Kendimce=Gülerim öncelikle sana ve daha sonra 10parmakta10marifet arkadaşıma şunu hatırlatmek istiyorum: "hayatta hiçbirşey sizden daha kıymetli değil ve hiçbirşeyi saklayacak kadar uzun değil" Kendinizi iyi hissettirecek her objenizi doya doya kullanın ve eskitin hatta kırılsın hiç üzülmeyin. Önemli olan kalbiniz kırılmasın, gülen güzel yüzleriniz solmasın;)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim :)
    ilknurs, ben deryabaykal'ın programında görüp yaptım. inan çok basit eminim sende yapabilirsin.
    benhurum; kesinlikle haklısın bi kere geliyoruz bu dünyaya. Tepsi sanki rafta durunca daha bi ilgi çekiyor ;)
    Tek derdim peçete tekniğini daha iyi uygulayabilmek. herkes ne kadar başarılı ben nerde yanlış yapıyorum acaba.. Tüyo verebilecek olan varsa lütfen söylesin..
    İlginize teşekkür ederim.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil

Fikriniz Benim için Önemli !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...