4 Haziran 2011 Cumartesi

Alışverişten Notlar ...

Sonunda post yazabiliyorum. Sürekli fotoğraf makinamı ofiste unuttuğum için fotoğraf çekip, yazıp paylaşımda bulunamadım. Haftasonu evde olmanın avantajını kullanıp tüm paylaşacaklarımı fotoğrafladım. Şimdi sıra paylaşmaya geldi :)
Öncelikle aldığım ufak tefek şeylerden başlamak istiyorum.
Limangodan aldığım ayakkabım karşınızda.Pek bu tarz ayakkabı giyemem ama (topuklu) görünce bayıldım, dayanamayıp aldım :) Şansıma güzel çıktı. Çok beğendim. Sizlerle de paylaşmak istedim :)



Bir diğer ürünümüz Flormar oje :) Rengine bayıldım. Bu tarz renklerden hoşlanıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Flormar - 379


Veeeeee minicik yünler karşınızda :) Bunlarla ne yapılır, bunlar ne işe yarar bilemiyorum ama ben bayıldım ve direk aldım. Biblo misali rafa yerleştirdim. Çok tatlı değil mi :) ?


Pin It!

4 yorum:

  1. Ayakkabılara bayıldım, tam yazlık :)) her ne kadar topuklu ayakkabılara ısrarla alışamasamda bunlar çoook güzel. Bu arada o minicik iplerle bebek patikleri yapabilirsin :)))

    YanıtlaSil
  2. Ya Semra bende bayılıp aldım. Ama topuklu ayakkabı ile benim de aram yok :) Umarım bu cicilerle olur :)
    O miniklere kıyamam ben :) öyle süs olarak dursunlar en iyisi çok şekerler :)

    YanıtlaSil
  3. bende o küçük yumakları seviyorum bizim burda yüncülerde yok söyleyip istetmek gerekiyor bir ara demiştim ama yüncüm her seferinde unutuyor..bende üstünde durmadım artık çünkü baya yünüm oldu evde :D o küçük yünler renk renk aksesuarlar motifler yapmak için kullanılır yani büyük yumak alıpta elde kalmasın diye.. sende artık ufak gurumiler yaparsın :D

    YanıtlaSil
  4. Ben daha kıyamıyorum kullanmaya onları:)Öyle bir süs gibi duruyor rafımda.Ne zaman isterseniz alıp size gönderebilirim.Burada bolca var yüncülerde çeşitçeşit.Ne zaman ihtiyaç olursa ben size gönderirim.
    Umarım bende orta derece bir amigurumici olabilirim:)
    Kucak dolusu sevgiler,

    YanıtlaSil

Fikriniz Benim için Önemli !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...