22 Haziran 2011 Çarşamba

Cam ve Teneke Kutu Boyama :)


Blog dünyasının içinde olduğum için çok mutluyum. Her geçen gün daha çok şey öğreniyorum buradaki arkadaşlarımdan, paylaşımlardan, sayfalardan. Öyle güzel ki; farkında olmadan aslında ne kadar çok faydamız oluyor birbirimize.
İşte bu güzel paylaşımlardan birinden etkilenerek bu objeleri yaptım. Sevgili Maya'nın Cicileri'nin bu harika anlatımından etkilenerek kolları sıvadım. Daha önceden yapmış olduğu bu cam boyamayı görüp kendisine nasıl yaptığını sormuştum,o da sağ olsun başka bir post paylaşarak, fotoğraflarla detaylı bir şekilde anlattı bana:) Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum :) Bende öyle heveslendim ki evdeki boyalarla hemen bu süt şişesini ve rulokat kutusunu boyadım.(cam boya bile almaya gidemedim :) ) Puantiyeleri de tampon fırçasının arkası ile yaptım. En son vernikledim ve sonuç karşınızda :)


Pin It!

11 yorum:

  1. ammaaaan ellerine sağlık, cidden çok güzel olmuş, daha ne denir ki, puantiyeler süper düzgün olmuş, ellerine sağlık canım benim, çok mutlu oldum bak şimdi :)

    YanıtlaSil
  2. Oooo her ikiside çok hoş olmuş, ellerine sağlık. :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Maya sayende valla. Öyle güzel anlattın ki o hevesle yapıverdim:) beğenmene çokkkkk sevindimmmm..
    Sevgili Hobivakti beğenmene çok sevindim, çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. çok şirin olmuşlar puantiyeyi çok severim sizin çalışmanızdada çok düzgün olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. Sen de sıfırdan yapmışsın bak:)) Ne kadar güzel olmuşlar. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. :):):):):)
    Çokkk teşekkür ederimm...

    YanıtlaSil
  8. Çok sevimli olmuşlar.Boyamadan keyif alıyorsan Ece Aymer'in bloğuna baktın mı?Çok paylaşımcıdır.Ben de Ece'nin öğrencisiyim.Önümüzdeki günlerde Atölyede yaptıklarımı bloğuma koyacağım.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkür ederim :)
    Boyamayı çok seviyorum ah bi de vakit olsa :) Evet takip ediyorum, hayranıyım diyebilirim. Hatta öğrencisi olmayı da çok istiyordum ama vakit olmadığı için gidemedim. Belki önümüzdeki sene olabilir o zaman senden yardım isteyebilirim.
    Merakla bekliyorum çalışmalarını :)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  10. Süper olmuş arkadaşım, bende bir kavanoz ve rulokat boyamayı denedim ve hala da deniyorum :D zemini boyadım üzerine ne yapacağımı bilemediğimden duruyordu, bu puantiye fikri çok hoş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  11. Çok teşekkür ederim canım :)
    Puantiye yapmak hem kolay hem de çok güzel duruyor. Puantiye yapıp sonra üzerine hamur kabartmalı bir dekupaj yapabilirsin. Çok şirin olur:)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil

Fikriniz Benim için Önemli !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...