3 Mayıs 2013 Cuma

Mickey Mouse'lu doğum günü konsepti :)

Herkese Merhaba;

"Zaman su gibi akıp geçiyor" sözünü hiç bu kadar hissederek yaşamamıştım.
Oğlum artık 1 yaşında. Oysaki insan dün gibi hatırlıyor; doğum yaptığı günü, acılarını, sıkıntılarını, uykusuzluklarını, yorgunluklarını. Ama bugün dönüp baktığında tüm sıkıntılarını unutmuş, karşısında duran mucize için şükrediyor.

Ben mickey mouse hayranı olduğum için Kaan'ın bir çok eşyasını mickey mouse'lu aldım. Eeee doğum gününü de mickey mouse konseptli hazırlayayım dedim :)
Kendimce bir şeyler yaptım işte. Belki size fikir olur diye hem de beğeninize sunmak için paylaşmak istedim.





Peçeteler meşhur IKEA peçetesi. Kırmızı rengine de ayrıca hayranım zaten :)


Bu kurabiyeler Kaan'a Teyzesi tarafından özel olarak yaptırıldı. O kadar güzellerdi ki hepsine ayrı ayrı bayıldım. Kardeşimin bir arkadaşı yapıyor bu şirin kurabiyeleri. Ziyaret etmek ve fikir almak isterseniz BURADAN buyrun :)


Pasta da elbette Teyze'nin hediyesi :) Coccinella Pasta Evi tarafından yapıldı :)


Bunu da misafirlerimize giderken vermek üzere hatıralık bir şey olarak hazırladım. Hazırlarken de biraz tüketmedim değil :)



Benim bir numaralı en ama en sevdiğim pasta. Puding ve petibör bisküvi ikilisi :) bu pastayı 2. gün yaptım. Daha çok çocuk olacağı için ve çocuklarda bu pastaya bayıldığı için onlara özel yaptım. Valla çocuklar mı daha çok yedi büyükler mi bilemiyorum ama pasta bitmişti parti sonunda :) Bir fikir de burada var. Ben bu pastayı harf şeklinde hazırlıyorum. Doğum günleri için çok hoş bir sürpriz oluyor. Tavsiye ederim :)


Son olarak bu harika kral tacını sizinle paylaşmak istiyorum. İş yerinden bir arkadaşımın Kaan için keçeden hazırladığı şirin mi şirin kral tacı. Küçük adam tacı :) Ben bayıldım. Kaan'a da çok yakıştı.

Süslemelerin tüm tasarımlarını kendim yaptım. Yaparken de okadar keyif aldım ki. Herkes nasıl uğraşıyorsun? Bununla mı uğraşıyorsun dedi. Ama ben çok mutlu oldum. İyi ki de yapmışım :)

Bugün çenem düştü. Ama her şeyi de paylaşmak, anlatmak istiyor insan. Umarım beğenmişsinizdir. 
Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum.
Kucak dolusu sevgiler,



Pin It!

8 yorum:

  1. çok güzel olmuş tebrikler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim mavi potin. Kucak dolusu sevgiler,

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün Hanım :) Kucak dolusu sevgiler,

      Sil
  3. her şey çok güzel düşünülmüş , Kaan'a mutlu yıllar .
    dediğiniz gibi bende ilk yaş gününde çok yorulmuştum ve oğlum hiç bir şey anlamamıştı artık kreşte daha basit ama daha kalıcı doğum günleri kutluyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok çok teşekkür ederim Muhterem Hanım. İnşallahhh bizde ilerde kreşte kutlamalar yaparız, o günleri doya doya yaşarız. Dünyanın en güzeli şeyiymiş evlat sahibi olmak :) Onlar için her şeye değer :) Kucak dolusu sevgiler,

      Sil
  4. merhaba pecetelikleri nerede yaptırdınız? bende mickey mouse konsepti istiyorum da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde Hanım Merhaba; tüm süslemeleri ben kendim yaptım. Peçetelikteki mickey kulaklarını siyah baskı alarak kestim. üzerine gelen görseli ayrı olarak hazırlayıp, bastırıp, kestim. kulağın üzerine yapıştırdım. Sevgiler,

      Sil

Fikriniz Benim için Önemli !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...